Follow Me

Just One Click

Monday, 17 December 2012

Segmen siapa paling jujur





hai korang ... sorry lama xhapdate blog .. (lama kew ?? hewhewhew) .. hokey la aku nk ajk korang join segmen ni ..mcm best jew .. adew soalan yg kene jawab .. tgok dia nyer tajuk pon dh menarik kan .. muahahahaha .. ni aku jwb dgn jujur taw ..

click sini  klu korang nk join ..
  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : mungkin aku akn tarik muka then teros g toilet cuci baju aku tuh ..
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : mesti la penah .. tp yg perasan tuh TUNANG aku .. hahahahaha
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : pon penah .. tunang aku gak yg perasan .. hahaha ..
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa : jumaat lepas .. 14.12.12 .. sbb kucing aku tiba2 mati dpn aku hokey .. myb dia mati sbb termakan racun tikus jiran sblh umh aku kot .. sedey babe ..
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : lalat .. sbb aku adew tahi lalat ats bibir .. hehehehehehe
  6. berapa berat badan you sekarang : 50 kg
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : aku akan hentak2 barang + membebel .. hihihii
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : english .. aku memang xsuke english .. but biler dh besar ni suke plak  ..
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : aku xpenah gadoh mase sekolah .. aku ni penakut sikit .. takut cikgu amik tindakan .. hihihi ..poyos xjawapan aku ..
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : aku suke dak laki ni time darjah 2 .. dia satu kelas ngn aku .. tp aku xdew la suke giler2 .. jz suke mcm tuh jew .. huhuhuhuh
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : 1st couple umor 14 rase nyer .. aku couple ngn dak umh aku gak .. hihhihihi
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : alhamdulillah paling lama aku couple ngn TUNANG aku ni .. thn ni 5 thn 8 bulan .. start tahun 2007 ..
  13. last you putus sebab apa : last aku putus dulu sbb EX aku tuh adew pompan lain .. jht kan dia .. hehehehe
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : pernah .. sbb aku xikot apew yg dia nak .. then dia  kecik aty lg2 adik beradik aku backup aku ..
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : aku selalu jew dok sorg2 kt umh .. mcm2 yg aku wat .. kemas umh+cuci baju+cuci pinggan+masak ...
  16. keputusan upsr you : 2A2B1C
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : aku memang nk kawen dh .. lg pon aku target kawen b4 25 .. sbb aku xnk la dh tua anak kecik lagi .. aku nk anak aku namx sebaya ngn aku .. hahahaha .. gedik kan aku ..
  18. you selalu berangan tentang ape : aku selalu berangan nak cantik n sempurna .. but aku xtaw xdew org yg sempurna
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : aku ramai kwn pompan .. tp kebanyakkan nyer dorg suka tikam belakang .. tuh la yg akan jadi if aku rapat ngn pompan ..
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : bnd yg paling aku suke ?? not sure la apew bnd .. xd kot .. hihihhiih
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : aku suka sepet .. sebab dia ni kelakar giler .. aku mesti akan baca blog dia .. n dia ni xsombong ..
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : klu blog dia berat ..
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : not sure la thn berapa .. xigt .. sbb ramai kwn2 aku bercerita psl facebook ..
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : klu weekdays aku selalu bangon pkol 6.30 am .. klu weekend aku selalu bangon pkol 10am
  25. kritikan terhadap blog saya jujur yer .. xdew apew yg aku nk kritik kt blog ko ni .. blog ko sweet .. pandai ko edit .. edit tok aku bole ??? hewhewhew .. almaklum la aku ni kan buta IT .. xreti la aku nk edit2 blog ni .. hhihihii ..

4 comments:

  1. Assalamualaikum shima. comelnya segmen ni. selamat bersegmen ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memnag comel kak .. jom la join .. hihihi .. thanx ..

      Delete