Follow Me

Just One Click

Tuesday, 18 December 2012

Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan

Hai korg .. ary ni mood aku dh baik .. hihihi .. nanti la aku cite apew yg wat mood aku baik erk .. now aku nak join segmen ni .. memang menarik segmen ni .. klu tengok dia nyer tajuk pon mesti dh taw kn nk kene wat apew ..

click sini klu nak join ..

Tahun 2012 memang penuh bermakna .. sebab tahun ni umur aku dh cecah 22 thn .. n tahun ni jugak En.Tunang wat mcm2 planning .. Alhamdulillah kami dh bertunang .. heeeee .. aku rase ni adalah part yg paling aku suka .. mana xnyer dh sekian lama kami hanya pegang status COUPLE .. akhirnya kami adew ikatan sebagai TUNANG .. selain tuh aku juga dpt hepy kn aty mak aku .. yer la dia pon naik pening dengan kerenah anak dia .. couple lame2 ni kn xelok ..mak mane yg suka knnnn .. akhir nya aku dh xdengar mak aku bebel2 .. muahahahaah ..  (gelak jahat plak ) .. tahun ni jugak byk mengajar aku .. kene sabar+kuat kan diri+berusaha .. tuh sume ntok diri sendri .. n yg paling best en.tuang penah ckp "SAYA NK PHOTOSTAT BUKU AGAMA YG ASRI PUNYA LA NK DALAMI SUME TUH" .. wahhhhhhh .. teekejut aku .. mane xnyer en.tunang tuh xdew la baik sgt n xdew la jahil sgt pasal agama ni .. hope sume dipermudahkan n semoga dia dpt jadi pemimpin aku n ank2 aku pada masa akn dtg ni .. japppppp .. untuk maklumat korg member aku yg asri ni pon baru jew mendalami sume bab2 agama .. alhamdulillah sorg lagi member aku yg dh berubah .. setakat jew la story aku ..ni pon aku rase dh panjang lebar ..
doa kan kami smpai ke JANNAH .. (sory muka en.tuang mcm gangster .. huhuhu )

okey .. ntok ECAH plak Hepy Birthday in advance .. semoga panjang umur n murah rezeki .. dannnnn .. dipermudahkan segala urusan .. aminnnn ...


7 comments:

  1. bestnye dh bertunang kan.. :) semoga berbahagia n kekal abadieslamanya ye..kawen nnt jgn lupa jempot ye..hehee :D :P

    ReplyDelete
  2. Wahhh congrates! Dah tunang. Semoga dimurahkan rezeki dan cepat-2 kahwin :)

    ReplyDelete
  3. hihihi .. tunang ni byk dugaan .. klu bole xpyh tunang2 teros nikah jew .. cpt n selamat .. insya'allah xkn lupa kwn2 blogger yg sudi nk dtg .. akan dijemput nanti ..

    ReplyDelete
  4. nuraini : thanx .. insya'allah .. aminnnn ..

    ReplyDelete
  5. tq sudi join.. ^_^
    wah..tahniah sis..& tq juga utk wish 2.. aminn..semoga sis juga akan terus bahagia didunia & akhirat bersama insan tersayang..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete
  6. okey dear .. aminnnnn .. hope so ..

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    Semoga berbahgia hingga ke syurga :)

    ReplyDelete