Follow Me

Just One Click

Monday, 10 December 2012

Segmen : Jom Up Follower

Assalammualaikum ..

hai korang .. jom join segmen ni ..


meh la kita up kn followers kita .. korang2 pon jangan la segan silu join segmen ni .. bole la kenal antara satu sama lain .. tapi b4 korang join korang kene ikot syarat2 yang dia bagi .. hahhhhhhh .. apew kata korang terjah cik aina

hokey klu korang dah penuhi syarat2 dia korang bole la bg link korang kt comment box dia .. n jgn lupe tinggal kn link kat aku .. bole la aku follow korang skali ..

jap aku nk tag ..
cik nadia
cik mai
adik liyana

k la ..
Daa~~
XOXO 

17 comments:

  1. salam..dari segment yang sama

    jalan-jalan + follow..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey dear .. nway thanx sudi jln2 kt sini ..

      Delete
  2. salam .. dari segmen yang sama .. singgah dan follow saya boleh ?

    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam .. sure bole .. nway thanx sudi singgah + follow .. :)

      Delete
  3. thanks join. slalu lah jenguk list peserta dan visit + follow peserta lain ya?

    jangan lupa promote segmen ini, ada hadiah untuk top referral :)

    ReplyDelete
  4. jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis sy :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  5. done follow^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx dear .. t shma jengah blog wilma yer ..

      Delete
  6. hye...
    iema dr segmen yg sme
    meh singgah blog iema ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

    ReplyDelete
  7. saya join


    http://officialofaris.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    datang dari segmen yang sama :)

    http://spmcandidate95.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html

    ReplyDelete
  9. A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

    minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

    Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

    dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.

    ps: tolonglah minta buang word verification keluar masa nak follow awk tu. sy jdi xleh follow awkje. =,=

    ReplyDelete