Follow Me

Just One Click

Monday, 10 December 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalammualikum ..

korang jom join segmen ni plak .. hihihihi .. rajin kan aku join segmen2 ni .. hihihi .. nak up kan followers .. kene la rajin join segmen n blog walking kn .. so aku harap korang pon rajin2 la jejalan kt blog aku .. n klu baik aty follow la teros ehhh ..

jom terjah aisyah ntok dpt maklumat lebih lanjut ..

jumlah followers shima baru 9 orang .. hope segemn ni bole meramai kan lagi follower shima ..

K la ..
Daa~~
XOXO

28 comments:

  1. Replies
    1. okey dear .. rerajin jejalan kt sini yerr ..

      Delete
  2. selamat bersegmen.. ^_^
    kalau nak cepat follower naik, kena juga la rajin kan diri join segmen yang ada..insyaAllah akan nmpk perubahannya..
    done follow sini..mai la singgah my blog selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx .. okey dear .. dh slalu singgah blog awk pon .. :)

      Delete
  3. main folo-folo. :)


    http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. main folo-folo jugak.
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. hai shima.. yaya datg balik sini.. thanks dtg blog yaya..=))

    http://yayamongekss.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx yaya .. hot mom to be .. rajin2 la jejalan kt sini yer .. keep in touch ..

      Delete
  6. datang sini dan follow yer...wauu shima cantik kucing tu aril nak boleh aril suku kucing jugak....


    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yg sama..
    Eira follow sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. jemput join:) http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey dear .. thanx sudi dtg sini .. keep in touch yer ..

      Delete
  9. senarai peserta dah ada !
    JOM BW SEMENTARA TUNGGU SEGMEN TAMAT !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://www.pelengkaprusukiri.my/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. bw sini dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jemput ziarah Blog Santai ya:
    http://myblogsantai.blogspot.com. tq

    ReplyDelete
  14. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. Datang melawat dan follow group 4..
    Feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  16. salam kenal,, dari segmen yang sama meluaskan legasi disini

    ReplyDelete
  17. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama..done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  19. Salam, singgah sini , dari segmen yg sama do follow me i will follow you back :) http://capturethestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. saya follow akak....aka follow la saya ye
    dari segmen yang sama
    http://zahrenn.blogspot.com

    ReplyDelete