Follow Me

Just One Click

Thursday, 4 July 2013

Wall MakeOver By Na from Nadia Farahida


Hye uolls .. apew kaba ?? hope sihat2 belaka la yer .. dh lama aku xjoin GA .. sbnr nya dh mls nk join GA ni .. yer la .. selalu join tp xpenah dpt .. nasib aku asyik malang jew .. ahahahaha .. choiiii .. apew la aku ni .. menang kalah kn adat .. hahahahaha .. okey kita straight to the TAJUK .. hahaha .. smlm aku godek blog sis Nadia .. nk baca blik entry dia psl krabi .. sbb aku ngh study psl krabi ni .. almaklum la bln 10 ni aku nk g honeymoon .. so kene la taw serba sikit .. yer dok ?? tiba2 aku ternampak entry sis Nadia psl make over umh .. teruja giler beb (buat muka teruja) .. aku kn baru pindah umh .. almaklum la iolls kn pengantin baru .. umh pon baru la .. kakakaka .. umh aku tuh dh sebulan aku ddk .. tp xbuat apew2 pon lg .. yer la fulus dh abis masa kenduri ary tuh .. now ngh simpan utk honeymoon plak .. so fulus mmg xdew la klu nk make over umh knnnnn .. lg2 nk raya ni .. hmmm .. terpaksa beli cat kapur yg harga bole2 (sambil buat muka annoying) beli .. so biler dh sis nadia ckp nk bg free .. mmg teros berangan la kannnn .. hahahaha ..

byk lg yg cantik2 wat aku rambang nk pilih .. yg ni comel .. sesuai ngn umh n cita rasa aku .. huhuhuhu ..

Saya nak Sis Nadia memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall Makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana saya berminat sgt2 nak buat wall makeover dgn company Wall Makeover by Na ni, design2 dorg byk giler + mmg cantik2 .. tapi apew kan daya sbb fulus yg kurang n xberapa byk membuat kan aku pendam jew dlm aty .. aku mmg suka ubah2 umh ni .. klu korg tny kwn2 aku .. dorg mesti akan ckp aku mmg tiap2 tahun tukar cat umh .. sbb aku nk bg umh aku tuh nampak ceria n lain2 tiap2 tahun .. teringin jgk nk wat wallpaper .. tapi fulus xdew .. mls nk ssh kn mak aku tuh .. lg pon aku dok umh setinggan masa bujang dulu .. now after kawen aku dh ddk sendri tuh pon aku dpt umah PPR .. umah batu kan so mmg sesuai la klu nk make ober .. hehehehehe .. so biler aku godek2 blog Sis Nadia .. aku terjumpa entry sis Nadia yg dia nk cari 3 bijik umh utk di makeover .. free plak tuh .. apew lg .. dgn sepantas kilat la aku godek sume2 yg dia suruh .. almaklum la keiginan yg amat tingi utk dpt sentuhan profesional ubah umh kita bkn senang beb .. klu ko xdew fulus .. ko simpan jew la keiginan ko tuh .. mcm aku .. hahahaha ..so aku harap sgt2 sis Nadia pilih umh aku ni .. mana tahu rejeki aku kan ..Pasal design from company ni aku lebih berminat sangat dengan design warna yg terang2 n cute2 .. sume yg aku tgok cantik2 .. smpai rambang mata nk pilih .. hahahaha .. klu dpt mmg xkuar umh la aku raya ni .. hahahaha .. entry pon dh buat now aku jz bole tawakal n berdoa .. hope aku terpilih n bertuah .. sbb aku pon xtaw nape la aku ni tiap kli join apew2 pon mesti nsb xberapa nk luck ..  to sis nadia thanks sbb sudi buat GA yg awesome ni .. semoga rezeki sis akan bertambah murah sentiasa .. aminnnn .. korg2 tlg doa kan aku yer .. supaya raya tahun ni  umh aku nampak awesome .. 

Daa~~
XOXO

10 comments:

  1. good luck.. amal follow sini okay

    ReplyDelete
  2. BW n Follow here! Follow back maybe? Thanks!

    Btw, Join jom!
    http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

    ReplyDelete
  3. follow sini...join giveaway yg di sponsor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya'allah .. thanx sudi singgah ..

      Delete
  4. salam shimaaa :))
    thank youuu so much sudi join ye. nanti nadia khatamkan lagi baca lepas ni dua tiga kali yeee. :)
    good luck dear! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam ..
      thanx sis .. baca jgn xbaca .. hehehehe

      Delete
  5. gd luck
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete