Follow Me

Just One Click

Monday, 1 July 2013

My Henna

 Hye uolls .. lame xberhapdate blog usang aku ni .. korg apew kaba ?? sihat .. korg pose nk dekat .. korg dh ganti pose tahun lps blom?? klu blom baik ganti cpt ... aku ?? hahhhhh .. ni baru nak ganti .. hahaha .. dasar pelamas aku ni .. suka buat bnd last minit .. korg jgn ikot mcm aku ni .. klu red flag naik xkew ssh .. ishhhh .. sengal la aku ni .. dah la pose aku adew lg 5 ary nk ganti .. -.-" .. ni la padah nyer .. adoiiiii ..

okey kita berbalik pada tajuk .. (cehhh .. mcm nk bagi syarahan jew aku ni .. xabis2 ngn kepoyoon) hahahah .. aku nk cite pasal henna aku masa wedding aku ary tuh .. klu korg nak taw disebab kan aku ni suka wat last minit la aku kelam kabut cari org utk ukir henna .. huhhhhh .. tension aku .. sbb kebanyakkan aku cll sume dh penuh .. aku dh pasrah dh .. if xdpt org henna ( hahaha .. mcm kelakar jew pggl org henna) aku nk g masjid jamek jew .. ukir kt sana .. tuh aku dh redha tahap gaban dh .. malas nk pikir .. hahahah .. walau pon aku kata aku redha berapa kali gak aku g masjid jamek utk servey2 .. walau pon aku dh g tny org tuh byk kali .. aku xkira .. aku nk tny jgk .. aku nk dpt yg terbaik dr dorg .. hahaha

Then adew tiba2 aku teringat kt akk ofis aku penah cite psl henna .. tuh aku tny akk kt office aku ni .. masa dia kawen dulu dia amik kt sape .. dia pon bg list kt aku .. ad 3 org klu xsilap .. but sume dh full .. yer la lg 2 minggu nak kawen baru aku terhegeh2 nak cari .. nasib la adew akk ni dia nyer adew kekosongan .. fuhhhhh .. legaaaaaaaa .. xpayah la aku bersusah payah g masjid jamek utk ukir inai ..

then aku tgok blog dia .. usha2 henna dia .. ukiran dia cantik n warna dia pon cantik .. aku teros jew cll then bank in duit n book date n time ..


 hahhhhhh .. ni la akk yg ukir henna aku .. nama dia Lea .. omel kn dia ..


 nah amik kau .. ni la henna aku .. cantik kew tidokkkk ..

ni jew la gmbr plg dekat .. korg bole nampak kan .. 

aku suka sgt warna dia .. cantik .. mmg merah sgttttt .. tapiiiii .. tangan aku kuat berpeluh .. so wana dia turun .. sedey sgt .. mlm b4 nikah aku soh adik aku pasang lg .. sbb kaler dia mmg turun giler .. nasib aku adew beli inai tiub tuh .. klu x .. mmg nangis aku .. aku lupa nk minx sikit inai kt kak Lea ni ..  klu korg2 yg nk kawen ngh cari henna bole la try tny kak Lea ni .. dia adew blog Kak Lea Henna .. dia ni byk gak inai kan artis2 .. korg g la terjah blog dia klu nak taw pasal henna n nak tgok corak lain ..

hahhhhh .. aku buli adik aku .. soh dia kopek kan inai yg dh kering .. hahahaha .. kate raja sehari .. harus la kita guna kan kuasa kita sepenuh nya .. btol x ?? hahahaha .. kejam x aku ?? okey la .. kita jmp nxt entry yer 

Daa~~
XOXO



4 comments:

  1. follow sini #142. Jemput singgah and follow blog nurin pulak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx dear .. okey nti sy singgah yer ..

      Delete
  2. ske tengok tangan yg de ukir inai ni
    ala2 flora gitu
    wah..sportingnye adik sis kikis inai tu
    memang sehati sejiwa

    follower ke 146..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe .. kate raja sehari .. so dia kene ikot perintah permaisuri lew .. huhuh .. okey dear ..

      Delete