Follow Me

Just One Click

Friday, 12 July 2013

Salam Ramadhan




Hye korg .. sihat ?? hope siat2 belaka la yer .. korang pose x ary ni ?? mesti la pose kan .. sbb baru ary ramadhan ke-3 .. nampak xbetapa lembs nyer aku nk hapdate pasal Ramadhan .. org len mlm dgr pengumuman mlm tuh jgk wish Ramandhan .. aku ?? hmmm .. Ramadhan ke-3 baru terhegeh2 nk hapdate .. hahaha .. (tapi dlm fb n insta aku dh wish .. hewhewhew ..) aku xtaw la nape lately ni aku always rase penat+malas .. aku selalu jew wat blog walking tapiiiii .. mls nk update blog .. so ary ni aku gagah kn diri utk wat short hapdate ..

Alhamdulillah .. tahun ni aku dh start pose dgn org tersayang dgn gelaran ISTERI .. b4 ni mmg la aku tiap2 tahun pose bersama .. tp status aku time tuh jz 'GF' .. selama 5 tahun aku pose dgn dia .. tapi tahun ni dh lain sikit .. xsama ngn tahun2 sudah .. aku kene masak sahur ntuk SUAMI aku .. alhamdulillah sume berjalan lancar selama 3 kali kita bersahur .. klu korg nak taw aku ni penakot .. so malam pertama nk sahur tuh aku kejot kan hubby aku .. soh teman aku masak .. kesian gak kt dia .. tapi nk wat mcm mana .. kene terima la wifey yg penakot mcm aku ni .. haha .. hubby aku ni kiuat bebel .. so sambil masak .. sambil dgr dia membebel .. so pg ke-2 aku masak tanpa kejot kan hubby .. aku pasang TV dgr org mengaji .. pastu pasang suara kuat2 .. haha .. mmg dasar la aku ni .. lps siap masak aku kejot hubby soh sahur .. dia pon pelik .. sbb bangon2 sume dh siap .. pastu ckp "smlm bkn mentakot nk msk .. ary ni bole plak .." haha .. selamba aku jawab .. "hubby kene terima kelemahan wifey hubby ni .." bole ?? dia pon geleng kepala jew layan kerenah aku ..

malas nk cite panjang2 .. nanti korg bosan plak .. okey .. semperna bln yg mulia ni aku nk ucapan kan SELAMAT BERPUASA KPD SUME UMAT ISLAM .. SEMOGA KITA DAPAT MELAKUKAN IBADAH PUASA DENGAN SEMPURNA & DAPAT KEBERKATAN DARI NYA .. AMINNNNN




Daa~~
XOXO

2 comments:

  1. selamat berpuasa gak. untung akak dapat suami yang memahami.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete