Follow Me

Just One Click

Tuesday, 16 April 2013

Wedding Prep: Bunting





Hahhhh .. skrg ni mood aku nk hapdate blog tgh on .. so aku hapdate la .. korg jgn la rase rimas yer .. hihihi .. hokey .. ni aku nak cite pasal bunting plak .. klu korg nak taw if korg tempah kad kawen dorg akan bg pakej utk bunting skali .. so harga yg biasa dorg caj if korg nak wat bunting shj rn80+ .. mahal kan .. hmmmm .. so klu korg nk bunting korg amik la pakej yg dia bg .. mcm kt tmpt aku wat kad ni dia bg harga rm60 utk 1 bunting .. aku ngn en.tunang pon dh decide nak wat 2 bunting utk kiri dan kanan pintu masuk .. total rm120 ..

then aku try google pasal bunting yg murah2 kan .. so aku terjumpa kt blog Puan Ieda .. b4 ni aku adew gak terjah blog dia .. tgok preparation dia utk wedding .. bile jln2 aku jmp pasal bunting .. time tuh dia adew wat promotion so aku dapat la murah .. rm 60 dapat 2 .. hahhhhhhh .. mne nak dpt dek non oiiiii .. murah yg teramat sgt .. so aku pon cepat2 email ieda tny detail .. so biler dua2 belah pihak dh deal n setuju aku pon bg gambar .. then puan ieda design bg aku tgok .. aku suka or x .. biler dh tgok design n setuju, ieda print n pos .. settle .. senang jew kan ..


ni contoh bunting aku .. 


dlm masa 2 ary dh sampai .. so korg2 yg mne plan nk tempah bunting bole la try tny ieda .. ieda ni friendly .. xyah nk segan2 tny dia .. 
Daa~~
XOXO


1 comment:

  1. Baru bace review nie, thanx you so much dear ^_^

    ReplyDelete