Follow Me

Just One Click

Friday, 29 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara





Hye korg .. lama aku xjoin GA .. last skali last year kot .. ary tuh aku adew baca entry mak dara .. dia nk wat GA .. n dia adew la cari sape2 yg berminat nk sponsor .. so aku dengan aty yg berkobar2 cpt2 email mak dara yg aku pon nk jd sponsor mak dara .. sbb ni 1st time aku jd sponsor .. hikhikhikhik .. then biler mak dara buka jew GA dia, dia ckp sape2 yg jd sponsor pon bole join .. dr ary ke ary aku asyik lupa jew nk hapdate .. ary ni baru aku sempat nk hapdate .. so korg2 yg nak join meh la join ramai2 .. bg meriah lg GA mak dara ni .. klu korg nk tgok list sponsor SINI


Pn.Shila, MsVelentine, PuanGojes, MasZull, CikSeneorita, Hazman, MyMatatajam, DayangDeno, NadiaFarahida, Keymekeymoo, MamaHannyBunny, AimanCool, BuluhVoice, BetaKupu, Syidah, HanaMaroo, SitiAtikah, ShimaMazlan(aku), MissFlyfluffy, Zamani, CikNor, Juliajamaludin, CtCheery, WeLoveSusuIbu, AyuEjean, OhGadisItu, KesumaAngsana, Aderakukeysah, Ridzwan


10 comments:

  1. terima kasih SHIMAAAAA....kerana sudi menaja hadiah dan sekali gus join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi .. thanx mak dara .. hope bole menang la yer ..

      Delete
  2. gudluck dear... sara linked u under lovely blogger ya.. check it out XOXO~!!!

    ReplyDelete
  3. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  4. teman pun ada join gak.. heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wish u luck ... thanx sbb sudi singgah ..

      Delete
  5. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #113 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  7. deno datang dari segmen MAK DARA! sori lewat datang... ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete