Follow Me

Just One Click

Thursday, 23 May 2013

Wedding prep : Props

Hye korg .. apew kaba ?? dh lunch ?? opsss .. mesti la blom lg kan .. blom pkol 1 lg .. tp aku sure mane yg xkje tuh mesti ngh prepare lunch kn .. hehehehe .. entry kali ni aku nak hapdate pasal props .. aku pon xnk mengalah biler tgok b2b yg lain wat props time wedding dorg .. 


kwn aku pon adew buat jgk time wedding dia ..

so aku ponn dengan usaha keras nk jgk wat bnd alah ni .. klu korg adew baca entry aku yg lepas, aku adew tanya kt mane nk beli benda alah ni .. time tuh aku xtaw pon bnd ni bole wat sndri .. so biler dh taw apew lg .. moh la wat props .. huhuhuhuh ...

nk wat props ni xssh .. korg search jew kt pak gugel .. mesti jmp .. cari la yg dh siap utk di print kan .. so korg xpyh la ssh2 nk adjust ..  apew yg ssh biler korg nk potong cardboard utk bg props tuh keras .. so xdew la nipis mcm ketas A4 .. 

 ni la hasil dr aku gugel n aku wat sndri .. korg print la guna print kaler ..



 then korg susun la kt cardboard .. ehhh .. betul kew name bnd alah keras ni cardboard ?? aku men taram jew .. huhuhu .. ni part paling leceh .. sbb korg kene gunting or potong kertas keras tu ikot props yg korg print td ..

 hahhhhhh .. aku guna lidi biase jew .. lidi org cucuk satay .. hhehehehe .. lidi ni pon lebih dr bunga telur .. aku kn wat bunga telur sndri .. so bole guna balik apew yg lebih2 tuh .. hehehehehe


 nampak x ?? aku dh lekat lidi kt props yg aku dh gam kt cardboard .. 


 so ni lah hasil dia .. korg wat la sampai sume siap .. aku suggest korg gam sume props kt cardboard dlu then baru gam lidi .. baru lah tersusun kerja korg ..


 ni hasil bibr n misai aku .. yg kt blakang props yg dh siap tuh aku malas nak wat .. sbb yg dh siap ni ppon dh ckop byk .. 

haaahhhhh .. bubble talk ni aku wat sendri .. aku tulis jew apew yg aku nak tulis .. heeeee .. nampak x bubble talk MR.RIGHT .. hahahaha .. aku rse aku dh jmp dh MR.RIGHT aku .. tuh pasal la tuh wat bubble talk tuh .. hehehehehe..

k la .. jmp kt next entry yer ..
Daa~~
XOXO

2 comments:

  1. wah ini sangat rajin.. mesti mahu buat.. hehe :D

    ReplyDelete
  2. Print pakai printer apa n ink jenis apa?

    ReplyDelete